čtvrtek 20. června 2013

ROCK IS MY LIFE!



Už od mala jsem rockerka.

Sice jsem urazla moc velkou cestu k tomu aby v hudbě našla sama sebe.



Kdysi jsem poslouchala to co se mi chtělo teď ? Poslouchám kapely ve stylu Avantasia, Stratovarius, HIM, Asking alexandria, Kamelot, Symphonia, My chemical romance, A life divided, The paranoid, The rasmus, Tokio Hotel, Crown the empire, Mandrage, Doga, Harley, Rybičky 48, cookies, Koblížci, Fictive marry, Linking park a mnoho dalších byla bych tu do zítra.


 Moje dvě oblíbené televize jsou Očko, Tv fajn rock, MTV vždycky jsem chtěla taky poslouchat  všechno. Jenže me za to častokrát obviňovali, že poslouc Je to jeho sty hudby. V podstatě neposlouchám hip hop Vyjímkou je,ale například Raego nebo Lipo. Neposlouchám Dup step ani techno a ani jsem nikdy neměla ráda tekno. Podle mě to není hudba.  Vyjímkou byl třeba skrilex toho mám ráda, protože vím že ty songy si poslechnu na chlastáčkách. Němela jsem ráda rytmuse a  teď jsem na něj pařila na koncertě. Není špatný jen nemám ráda rap. Poslouchám všechno co se mi libí dokonce kupodivu I Little mix, Bruno mars, Nina Nesbitt, One direction, The Wanted, Lucie Vondráčková, Individuálně podle songů.

Tím , že se chci naučit na kytaru a splnit si svůj sen hrát v kapele. Už teď můžu říct, že jsem pokročila umím dva akordy. Emol a G. Je to vtipné, vím ale co je na to jsi splnit svůj sen ??  

 Panic at the disko
 Marek Lacko
Little mix

4 komentáře:

  1. zo štýlom hudby to máme aj celkom rovnako :)) akurát techno, tie nepočúvam ale napr. jedna pesnička čo speva Gerard Way a deadmau5 je v pohode zozačiatku mi moc nehovorila ale je fajn :) presne..ja dostanem na narodeniny gytaru..(juu počkám si do vianoc, ale fakt do vianoc!!!! (-.-)
    tiež by som chcela hrať v kapele ale na to u nás ani nieje príležitsť držím palce!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty máš ráda Tokio Hotel? Wow..já je miluju :) už 8 let :)

    OdpovědětVymazat